nieuws

Realtime MES met ArchestrA / Wonderware


Volgens een onderzoek van VNU heeft bijna een kwart van de productiebedrijven in Nederland MES-systemen hoog op hun investeringslijstje staan. Dit wordt op de voet gevolgd door SCADA en Erp-systemen.

Van Doren Engineering is één van eerste drie “Archestra Certified System Integratoren” in Nederland en heeft al diverse MES-projecten op haar naam staan:

 

 

Zie ook: Telerex-europe.com

 

 

Zo hebben wij onlangs een aardappelverwerkingsfabriek verdergaand geautomatiseerd en gekoppeld aan de kantoor-omgeving van de klant. Meer inzicht, een hogere efficiëntie en daarmee een kostenreductie zijn het resultaat. 

Een overzicht van deze door ons gerealiseerde applicatie:

  

Het ArchestrA platform van Wonderware voorziet in alle softwaremodules die bedrijven nodig hebben om efficiënt te kunnen produceren. Denk hierbij aan de visualisatie van het productieproces (InTouch), het loggen en trenden van productiegegevens (Active Factory), de rapportage van deze gegevens (Dream Report),de flexibilisering van productieprocessen (InBatch), het reduceren van productiestilstand (Down Time Analyst), het automatisch genereren van productiealarmen en het adequaat informeren van productie- en servicemedewerkers (SCADAlarm), Tracking & Tracing (Intrack), het registreren van de product- en proces­historie (Production Events Module) en de analyse van en het anticiperen op productiegegevens (QI Analyst).

Deze modules zijn allen gebaseerd op een industrieel gestandaardiseerde open database (Industrial SQL server). 

Verder wordt het productieproces zowel technisch, logistiek als administratief eenduidig vastgelegd in een platform waar al deze modules gebruik van maken (Industrial Application Server). 

Van Doren Engineers investeert intensief in het behoud en verbreding van de kennis op dit gebied. Door middel van structurele onderlinge overdracht tussen onze engineers en gerichte producttrainingen bij de softwareleveranciers blijven wij in de pas lopen met de ontwikkelingen in de markt.

Heeft u interesse of vragen, bel of mail ons via info@vandoren.nl. U kunt dan vragen naar de heer Jos van Doren.

 

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl