nieuws

Mark Derks nieuwe vestigingsleider in Veghel

 

Als afstudeerstagiair maakte Mark Derks dertien jaar geleden voor het eerst kennis met Van Doren Engineers. Sinds 1 januari mag hij zich de nieuwe vestigingsleider van onze locatie in Veghel noemen. “Ik voel me echt verbonden met deze organisatie.”

 

Nadat Mark zijn afstudeerstage voor de hbo-studie mechatronica dertien jaar geleden met goed gevolg afrondde, bleef hij verbonden aan Van Doren Engineers. Eerst als vakantiekracht bekabeling, later bekleedde hij de functies van PLC- en SCADA-programmeur en MES-engineer. In die periode rondde hij naast zijn werk ook de hbo-opleiding technische bedrijfskunde af op de HAN.

De mens centraal
De laatste jaren was Mark actief als MES-consultant en projectleider. Vanuit die functie adviseerde hij klanten over hoogwaardige oplossingen voor de koppeling van kantoor- en productieomgeving. “De dertien jaar dat ik hier werk, zijn voorbijgevlogen”, vertelt Mark. “Dat is niet vreemd, want ik voel me echt verbonden met deze organisatie. Bij alle werkzaamheden die we verrichten, staat de mens centraal. Daarnaast zijn de lijnen kort, is er een goede langetermijnvisie en willen we het oprecht goed doen voor onze klanten.”

Doorlooptijd
Mark ambieerde de functie van vestigingsleider al langer. Zijn belangrijkste ambitie? De pijler productie-ICT verder op de kaart zetten. “Met de systemen die we bieden lopen we al voorop. We leveren oplossingen die specifiek ingericht worden voor de processen van onze klanten. De komende jaren willen we graag doorgroeien. Ook zie ik nog kansen om de doorlooptijd van onze MES-projecten verder te verkorten. De verschuiving van een project- naar productorganisatie en verdere ontwikkeling van de interne processen zijn hiermee onlosmakelijk verbonden. Daar zet ik me heel graag voor in.”

Persoonlijk kennismaken met Mark? Neem contact met hem op via mark.derks@vandoren.nl of 0492 747530.


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 F 0492 - 321081 E info@vandoren.nl