nieuws

Marathonlopers over de eindstreep!


Wilskracht. Daar komt het op aan bij het lopen van een marathon. De mannen van Van Doren Engineers bleken op zondag 28 september uit het juiste hout gesneden. Alle vijf behaalden ze de eindstreep van de Marathon van Berlijn!

Net zoals vorig jaar, werd in Berlijn een wereldrecord neergezet. Met 2:02:57 was de Keniaan Dennis Kimetto iedereen te snel af. Hoewel onze mannen er wat langer over deden, is hun prestatie minstens zo knap. Sander van Berlo, Kevin van Doren, Dré Schellekens, Jos van Doren en Koen van den Hurk kwamen alle vijf uitgeput maar voldaan over de finish. De heren leverden hiermee niet alleen een geweldige sportprestatie. Ze haalden ook een mooi bedrag op voor het goede doel: onderwijs voor kinderen in India. Bedankt allemaal! Veel bedrijven en relaties hebben ons gesteund in onze sportieve missie. In de vorm van een financiële bijdrage, materiële sponsoring en natuurlijk morele steun en aanmoediging. In totaal hebben we maar liefst € 7.111,65 ingezameld. Daarvoor kunnen we heel wat Indiase kinderen naar school laten gaan. En dus hun families uitzicht bieden op een beter bestaan. Via ons zusterbedrijf Dutch Plantin, dat een locatie heeft in India, komt elke ingezamelde euro rechtstreeks terecht bij de families die dit geld zo goed kunnen gebruiken. Mede namens hen: hartelijk dank voor uw support!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties