nieuws

Realtime Machinebesturing op afstand

Steeds meer opdrachtgevers willen de mogelijkheid hebben om hun machines via internet te beheren. Zo kunnen zijbijvoorbeeld vanuit Nederland een productieproces in het buitenland monitoren en bijsturen als dat nodig is. Uiteraard geeft Van Doren Engineers graag gehoor aan die wens. Zo voorzagen we in opdracht van KumbaK de achtbaan Rutschebanen in het Deense pretpark Bakken van een streng beveiligde remote-maintenance-verbinding.

 

 

Veiligheid

Deze servicemogelijkheid op afstand biedt tal van voordelen. Het maakt snelle interventie mogelijk en levert ook aanzienlijke kostenbesparingen op. Natuurlijk zijn veiligheid en betrouwbaarheid van het hoogste belang. Bij Van Doren Engineers krijgen deze aspecten de aandacht die ze verdienen. Zo richten we elke installatie in volgens de richtlijnen van de beveiligingsstandaard ISA-99, zodat u zonder zorgen van de praktische en kostentechnische voordelen van machinebesturing op afstand kunt profiteren.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties