nieuws

Realtime Van Doren Engineers wint KWIC-finale

Processen kunnen altijd beter, zo vinden we bij Van Doren Engineers. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze eigen werkwijze te verbeteren. Vaak werken we hierbij volgens de MEDICmethode, een onderdeel van Six Sigma. We benutten de kennis, kunde en innovatiekracht van onze eigen organisatie. Door middel van trainingen, brainstorms en inspraak pikken we goede ideeën op en verbeteren we onze processen.

 

Digitale weekstaat
Een mooi voorbeeld van een verbetering van een intern proces is onze nieuwe weekstaat. Voorheen vulden onze medewerkers allerhande werkbonnen in, maar nu gebruiken we daarvoor een nieuwe digitale weekstaat. Efficiënter en overzichtelijker voor iedereen; monteurs, klanten en de medewerkers van onze administratie.

 

Finale KWIC
Er zijn verschillende bedrijven die eenzelfde focus op interne efficiency hebben. Jaarlijks wordt daarvoor de Kwaliteit Innovatie Competitie (KWIC) gehouden. Wie boekte de beste resultaten op het gebied van innovatie en kwaliteitsverbetering? Op 12 september reisde het KWIC-team van Van Doren Engineers af naar IJsselstein om het project ‘Weekstaten en Werkrapportages’ te presenteren tijdens de finale van de competitie.

 

 

Winnaar
De verzorgde presentatie werd goed ontvangen door het publiek en de jury. Zó goed dat Van Doren Engineers als winnaar werd uitgeroepen. De duidelijke en goede aanpak van het project en de betrokkenheid van diverse afdelingen én klanten van Van Doren Engineers waren de belangrijkste redenen voor de jury om de inzet van ons KWIC-team te bekronen. De prijs? Een fraaie trofee én een ballonvaart voor het complete team.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties