nieuws

De continuïteit van de productieprocessen van onze klanten ligt ons na aan het hart.
Dit blijkt uit onze reguliere dienstverlening, maar zeker ook uit onze aanpak bij incidenten en in noodsituaties. Bij Vestjens in Haelen kunnen ze hierover meepraten. Het stroverwerkingsbedrijf werd begin dit jaar getroffen door een grote brand en was binnen een kleine week weer volledig operationeel.

 

Bij Vestjens brak begin dit jaar brand uit in een haksellijn. Na het blussen werd alles in het werk gesteld om de productie zo snel mogelijk weer op gang te brengen. Jean Vestjens, directeur van het stroverwerkingsbedrijf, spreekt vol lof over de inzet van Van Doren Engineers. “De rook was nog niet opgetrokken, of ze waren al naar ons onderweg. Op zaterdag, daags na de brand, waren er acht medewerkers van Van Doren Engineers bij ons aan het werk. En op zondag zelfs negen. Het elektronische gedeelte was daardoor binnen twee dagen hersteld. In de dagen daarna konden we ook de materiële schade herstellen. Binnen een week was alles weer in bedrijf.”

 

Snel schakelen
Het afgelopen jaar hielp Van Doren Engineers nog meer bedrijven om snel weer operationeel te zijn na een brand. Snel schakelen is in die situaties van groot belang. We beginnen direct met het optrommelen van de juiste mensen, het regelen van de materialen en het opstellen van een goed plan van aanpak. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we de engineering, bouw en installatie vaak binnen een paar dagen uitvoeren. Ook in de weekenden of tijdens feestdagen. Want de continuïteit van onze klanten staat voor ons altijd voorop.

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl