nieuws

Van Doren Engineers genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2013 Van Doren Engineers is een van de zes Kenteq erkende leerbedrijven die genomineerd zijn voor de verkiezing Beste Leerbedrijf 2013 in de regio Zuid. In deze verkiezing strijden leerbedrijven in de techniek uit de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland tegen elkaar. De genomineerden kwamen als meest aansprekende leerbedrijven uit de bus.

 

Kenteq kiest in elk Kenteqdistrict twee leerbedrijven van het jaar: één in de categorie ‘bedrijven > 25 werknemers’ en één in de categorie ‘bedrijven ≤ 25 werknemers’. Van Doren Engineers is genomineerd in de categorie ‘bedrijven > 25 werknemers’. De genomineerde bedrijven leveren stuk voor stuk een belangrijke en onderscheidende bijdrage aan de ontwikkeling van technisch vakmanschap.

 

Uitslag op 19 september
Volgens juryvoorzitter Michiel de Ruyter van Kenteq tonen de genomineerde bedrijven veel inzet en passie voor de begeleiding van leerlingen. De jury brengt een bezoek aan alle genomineerden om vervolgens de winnaar te selecteren. Op 19 juni was de onafhankelijke commissie bij Van Doren Engineers voor gesprekken en een onderzoek. We wachten nu in spanning af tot 19 september; als tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaar van de verkiezing wordt bekendgemaakt. De onderneming die tot Beste Leerbedrijf 2013 in de regio Zuid wordt bekroond, ontvangt een award plus een bedrag van € 2.500, te besteden aan een educatieve of maatschappelijke activiteit.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties