nieuws

Gastcolleges op mbo en hbo

Jongeren hebben volop belangstelling voor techniek, dat bleek nogmaals tijdens TechTown Boekel op 2 april. Maar willen we later van hun talenten profiteren, dan is het wel belangrijk om hun enthousiasme continu te voeden en aan te wakkeren. Bij Van Doren Engineers zijn we ons heel goed bewust van onze verantwoordelijkheid hierin. De afgelopen tijd hebben we belangrijke stappen gezet om de toekomst van ons prachtige vak én ons bedrijf veilig te stellen. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling van gastcolleges.

 

Win-winsituatie
Gastcolleges stellen ons in staat om een enorme brok ervaring te delen met de jeugd. Intern leiden we daarom een tiental medewerkers op om gastcolleges te verzorgen. Daarbij ligt de nadruk op specifieke vakinhoudelijke thema’s. Denk aan productie-ICT, explosieveiligheid en de ontwikkeling van een besturing. Opleidingen kiezen zelf een of meerdere onderwerpen en wij zorgen voor een leerzame en inspirerende sessie. Zo bieden we ons vakgebied het podium dat het verdient en helpen we opleidingen met het geven van waardevolle colleges.

 

Stage- en afstudeerplekken

Natuurlijk zijn we ook op andere fronten actief om de jeugd te boeien en te binden. Zo leggen we onszelf jaarlijkse quota op voor het aantal stage- en afstudeerplekken binnen ons bedrijf. Van mbo- tot universitair niveau: op alle niveaus hebben we interessante opdrachten en onderzoeksvragen in te vullen. Benieuwd welke zoal? Bekijk het overzicht op onze website. Natuurlijk staan onze stage- en afstudeeropdrachten ook op de portals van de opleidingen, hogescholen en universiteiten waarmee wij samenwerken. Iedere student die bij ons aan de slag gaat, kan rekenen op goede begeleiding van een persoonlijke coach.


« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl