nieuws

Realtime Een man een man, een woord een woord

Montair Process Technology in het Limburgse Kronenberg verzorgt turnkeyoplossingen op het gebied van procestechnologie, en alles wat daarbij komt kijken. Bij het ontwikkelen van die oplossingen doet Montair regelmatig een beroep op Van Doren Engineers. René Francken, managing director van Montair, vertelt over de nauwe samenwerking.

 

 

Met een geschiedenis die terugvoert tot 1971 kan Montair bogen op een bijzonder grote schat aan ervaring. Zo beschikt de organisatie onder andere over specifieke expertise over de nucleaire sector. “Denk daarbij aan projecten als het ontmantelen en reinigen van installaties voor nucleaire doeleinden”, geeft René Francken aan. “Dat is slechts een van de vele sectoren waarin we actief zijn, maar wel een die ons onderscheidt.”

 

Twaalf jaar samenwerken
Montair werkt vaak samen met Van Doren Engineers. “Al twaalf jaar”, weet René Francken. “Bij de meeste projecten waarvoor we Van Doren Engineers inschakelen, verzorgen ze mede de hard- en software-engineering en het bouwen van besturingspanelen voor ons. Tekenen, programmeren en bouwen dus.”

 

 

Wederzijds vertrouwen
De samenwerking verloopt uitermate soepel. Montair en Van Doren Engineers zijn perfect op elkaar ingespeeld. René Francken weet precies te duiden waarom het zo goed werkt. “Een man een man, een woord een woord”, vertelt hij. “Er is sprake van groot wederzijds vertrouwen. We weten wat we aan elkaar hebben en komen onze afspraken na. Daardoor bieden we onze opdrachtgevers een betrouwbare en doelgerichte oplossing. Dat is waar Montair voor staat en waar Van Doren Engineers in menig project aan bijdraagt.”

 

Site: www.montair.nl

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties