nieuws

Centrale serviceorganisatie draagt bij aan bedrijfszekerheid

 

Iedere minuut dat de productie bij een bedrijf stilvalt, is er één te veel. Dat weten we bij Van Doren Engineers als geen ander. Om snel en effectief storingen op te lossen en onderhoud te verzorgen, bundelden we begin dit jaar onze diensten in één serviceorganisatie. Via het centrale loket is het team 24/7 bereikbaar.

 

“De ontwikkeling van een centrale serviceorganisatie sluit naadloos aan op de vraag uit de markt”, vertelt Roy Verwijst, die samen met service-leadengineer Bernard Ronken het team coördineert. “Veel bedrijven hebben moeite met het aantrekken van technisch goed geschoold personeel. Een gevolg is dat er op het gebied van service en onderhoud steeds minder diepgaande kennis aanwezig is. Met ons team, dat continu getraind en bijgeschoold wordt, leveren wij deze knowhow aan organisaties.”

 

Eerste- en tweedelijnssupport
Van softwareproblemen tot defecte kabels: alle meldingen komen tegenwoordig binnen via één centraal loket. “Een deel van de storingen verhelpen we vaak op afstand al. Als duidelijk wordt dat het om een complexer probleem gaat, staat er meteen een collega van het serviceteam paraat die naar de klant gaat”, licht Roy toe.

 

Bedrijfszekerheid

Naast het verhelpen van acute storingen biedt het serviceteam ook onderhouds- en preventiediensten. Enkele voorbeelden zijn NEN 3140-keuringen, netwerkmetingen (PROFIBUS en PROFINET) en vermogensmetingen. “Met onze preventie- en onderhoudsadviezen helpen we productierisico’s te minimaliseren”, zegt Roy. “Bijvoorbeeld door tijdens de inbedrijfstelling van systemen te adviseren over correct document- en databeheer. Of door medewerkers van bedrijven te trainen tijdens een geplande productiestop door meest voorkomende systeemstoringen te reproduceren. Zo dragen we bij aan de bedrijfszekerheid van onze klanten.”

 

Periodiek onderhoud, thermografisch onderzoek, vermogensmetingen: ons serviceteam levert een breed scala aan diensten en is 24/7 bereikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Roy Verwijst via 06 – 13 13 35 53.

 


Coördinatoren Bernard Ronken (links) en Roy Verwijst (rechts) met het serviceteam van Van Doren Engineers.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties