nieuws

Realtime Braintrigger Challenge

 

Gezonde achtbaan 
De opdracht die Van Doren Engineers bedacht, is spannend en verantwoord tegelijk. De jeugdige engineers worden namelijk uitgedaagd om een gezonde achtbaan te bedenken, die niet zou misstaan in de Efteling. Iedereen tussen de 10 en 15 jaar mag zijn of haar ontwerp uploaden via www.braintrigger-challenge.nl. Dat kan een foto zijn van een zelfgemaakt ontwerp (uiteraard met een korte omschrijving), maar ook een tekening of een filmpje. Hoe gekker en origineler, hoe beter.

 

 

Prijs
Natuurlijk valt er ook iets te winnen. De inzender van het beste ontwerp wordt namelijk tijdens het seminar MES in uw productiebedrijf: Lust of Last? op 18 oktober in de Efteling gehuldigd ten overstaan van een gezelschap van medetechnici. De prijs? Gratis toegangskaartjes voor de Efteling voor het hele gezin. Een uiterst toepasselijke beloning voor de jeugdige topengineer die gezondheid en het plezier van een ritje in de achtbaan in één ontwerp weet te combineren.

 

 

Mocht u vragen hebben of heeft u verdere interesse in onze mogelijkhden met Eplan P8, dan kunt u contact opnemen met één van onderstaande personen: 

 • Boekel   
  Contactpersoon: Jos van Doren
  Telefoon: 0492 -  323520
 • Beringe
  Contactpersoon: Paul Krantzen
  Telefoon: 0492 -  370032
 • Breda
  Contactpersoon: Joost Botman
  Telefoon: 0492 -  370030


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties