nieuws

Bezoek Van Doren Engineers op de Banen Avond

Op dinsdag 24 mei en dinsdag 31 mei zetten onze vestigingen in Breda en Beringe de deuren open. Interesse in een baan, afstudeeropdracht of stage in de techniek? Of in een kijkje achter de schermen? Op 24 mei kun je tussen 16:30 en 21:00 in Breda binnenlopen en op 31 mei tussen 16:30 en 21:00 in Beringe.

 

Wat doen we nu eigenlijk? 
Benieuwd naar wat er zoal gebeurt bij Van Doren Engineers? Op welke vakgebieden hebben we ons gespecialiseerd en met welke klanten werken we samen? Loop dan op 24 of 31 mei eens binnen bij een van onze vestigingen. Tijdens deze avonden geven we uniek kijkje achter de schermen. Bezoekers kunnen zich oriënteren op een toekomst in de techniek en met medewerkers in gesprek gaan over bijvoorbeeld stage- en afstudeermogelijkheden.

 

Kansen voor jong en oud

Bij Van Doren Engineers zijn we voortdurend op zoek naar technisch talent. Of het nu gaat om stagiairs en afstudeerders van technische opleidingen of ervaren elektromonteurs. Tijdens de Banen Avond ontdek je welke kansen er voor jou liggen. Techneuten (in spe) kunnen rekenen op uitgebreide informatie over loopbaanmogelijkheden, leer-werktrajecten, stageplekken en afstudeeropdrachten. Dit geldt op alle niveaus: vmbo, mbo, havo/vwo, hbo en wo. Jongens en meiden die zich nog aan het oriënteren zijn, krijgen deze dag een duidelijk beeld van de mogelijkheden in de techniek. Er zijn ook praktijkopstellingen en stage-/afstudeerprojecten te bekijken.

 

 

Banen Avond

   

Breda
Datum: 24 mei 2016
Tijd: 16:30 tot 21:00 uur
Locatie: Takkerbijsters 53

Beringe
Datum: 31 mei
Tijd: 16:30 tot 21:00 uur
Locatie: Slootsekuilen 12


« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl