nieuws

Bezoek TechTown Boekel op 2 april

Op zaterdag 2 april zetten acht technische bedrijven op De Vlonder in Boekel hun deuren wagenwijd open tijdens TechTown Boekel. Eén ervan is Van Doren Engineers. Interesse in een baan, afstudeeropdracht of stage in de techniek? Of in een kijkje achter de schermen? Loop dan tussen 10.00 en 15.00 uur bij ons binnen!

 

TechTown Boekel is een spraakmakend evenement voor iedereen die ‘iets’ heeft met techniek of er meer over wil weten. De eerste editie in 2015 was een groot succes. Daarom zijn dit jaar nog meer technische bedrijven in Boekel aangehaakt. Van Doren Engineers, Vanboxtel, Flying Kiwi, Slecoma Boekel, Verbrugge Koeltechniek, Autobedrijf Arjan van Houtum, Black Box Engineering en Melis Techniek gunnen jong en oud op zaterdag 2 april een fascinerend kijkje achter de schermen. Bezoekers kunnen zich oriënteren op een toekomst in de techniek en met bedrijven in gesprek gaan over bijvoorbeeld stage- en afstudeermogelijkheden. De bedrijven hebben bovendien leuke activiteiten en proefjes in petto.

 

Kansen voor jong en oud

Bij Van Doren Engineers zijn we voortdurend op zoek naar technisch talent. Of het nu gaat om stagiairs en afstudeerders van technische opleidingen of ervaren elektromonteurs. Tijdens TechTown Boekel ontdek je welke kansen er voor jou liggen. Techneuten (in spe) kunnen rekenen op uitgebreide informatie over loopbaanmogelijkheden, leer-werktrajecten, stageplekken en afstudeeropdrachten. Dit geldt op alle niveaus: vmbo, mbo, havo/vwo, hbo en wo. Jongens en meiden die zich nog aan het oriënteren zijn, krijgen deze dag een duidelijk beeld van de mogelijkheden in de techniek. Er zijn ook praktijkopstellingen en presentaties van opleidingen.

 

TechTown Boekel

Datum: zaterdag 2 april
Tijd: 10.00 tot 15.00 uur
Locatie: De Vlonder, Boekel
Meer info: www.techtownboekel.nl


« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl