nieuws

Van Doren Engineers bekroond tot Best Managed Company 2014


Van Doren Engineers blinkt uit in innovatief vermogen
Amsterdam, 4 december 2014. Van Doren Engineers behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte en ING afgelopen donderdag 4 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business organiseert.  Deloitte en ING concluderen dat Van Doren Engineers excellent scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’, met name als het gaat om nieuwe product-markt combinaties in de industriële automatisering.

 

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Van Doren Engineers deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Van Doren Engineers.

 

Unieke eigenschappen Van Doren Engineers
Van Doren Engineers viel op vanwege het innovatieve karakter als het gaat om nieuwe product-markt combinaties in de industriële automatisering.  Jos van Doren, algemeen directeur zegt hierover: “ Naast industriële automatisering en elektrotechniek is productie-ICT voor ons een derde pijler waarin wij waarmaken waaraan we begonnen zijn:  er zit een enorme groeicapaciteit in de integratie van ICT en productie bij onze klanten. Wij voldoen aan een grote behoefte in de markt. ” Daarnaast geeft Jos van Doren aan dat het programma zeer waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf.  “De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. Het komende jaar zal Van Doren Engineers zich verder ontwikkelen op productie-ICT.”

 

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl