nieuws

Van Doren Engineers bekroond tot Best Managed Company 2013

 

Boekel, 23 mei 2013 – Van Doren Engineers is uitgeroepen tot een van de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte deze week bekend. De kwalificatie maakt deel uit van het ‘Best Managed Companies' programma dat Deloitte in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School organiseert. Deloitte concludeert dat Van Doren Engineers en de andere Best Managed Companies 2013 goed scoren op het thema ‘Is your comfort zone futureproof?'.

 

Deloitte organiseerde het Best Managed Companies programma voor het zesde achtereenvolgende jaar. Van Doren Engineers deed dit jaar voor de eerste keer mee en kwam daarbij door de strenge selectie van de jury, waarmee het behoort tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelde Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van Van Doren Engineers.


Bevestiging
In totaal meldden zich dit jaar 156 bedrijven aan. De landelijke jury koos uiteindelijk de 70 ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company' mogen voeren. Van Doren Engineers werd geprezen vanwege de goede balans tussen de pijlers strategie, organisatie, besturing, IT en mensen. Directeur Jos van Doren zegt hierover: "Voor ons is dit vooral een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn. Binnen onze organisatie wordt op alle fronten hard aan de weg getimmerd. De erkenning doet ons goed."

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl