nieuws

24 maart 2020

Als er meerdere startmethodes mogelijk zijn bij de aansturing van een machine met asynchrone motoren, loont het zeker de voor- en nadelen van deze opties tegen elkaar af te wegen. Een weloverwogen keuze kan al gauw verrassende voordelen opleveren, zoals energiereductie of kostenbesparingen op de lange termijn.
lees verder »

19 maart 2020

Een complete besturingsvervanging tijdens een korte bedrijfsstop: het is vaak het moment van de waarheid. Op deze manier werd enkele maanden geleden bij een groot farmaceutisch concern overgeschakeld op een nieuwe klimaatinstallatie. Het was het slotstuk van het eerste gezamenlijke project van Regel Partners en Van Doren Engineers.
lees verder »

17 maart 2020

Iedere minuut dat de productie bij een bedrijf stilvalt, is er één te veel. Dat weten we bij Van Doren Engineers als geen ander. Om snel en effectief storingen op te lossen en onderhoud te verzorgen, bundelden we begin dit jaar onze diensten in één serviceteam. Zo dragen we bij aan de bedrijfszekerheid van onze klanten.
lees verder »

12 maart 2020

Vijfhonderd betonstenen per minuut. De productie bij MBI in Veghel liegt er niet om. In het proces is een belangrijke rol weggelegd voor traversewagens, die de stenen volledig geautomatiseerd naar en van de klimaatkamers transporteren. Het positioneren, laden en lossen van zo’n machine – maar liefst 17.000 kilo zwaar – vraagt om hoogwaardige besturingstechniek.
lees verder »

12 februari 2020

Maak een foto waarop jij zoveel mogelijk biertjes tegelijkertijd vasthoudt, en je krijgt onze felbegeerde Van Doren Bierwaaier!
lees verder »

7 januari 2020

Stagiair, vakantiekracht, PLC- en SCADA-engineer, MES-engineer, MES-consultant: Mark Derks bekleedde al diverse functies bij Van Doren Engineers. Op 1 januari is Mark begonnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière bij ons: vestigingsleider in Veghel.
lees verder »

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl