nieuws

December 2014

Storingen, ongevallen en brand. Gebrekkig onderhoud aan uw elektrotechnische installatie kan rampzalige gevolgen hebben. Een tijdige NEN-inspectie is dan ook vancruciaal belang voor een veilige werkomgeving. Wist u dat u ook hiervoor terecht kunt bij Van Doren Engineers?  lees verder »

December 2014

Wilskracht. Daar komt het op aan bij het lopen van een marathon. De mannen van Van Doren Engineers bleken op zondag 28 september uit het juiste hout gesneden. Alle vijf behaalden ze de eindstreep van de Marathon van Berlijn!  lees verder »

December 2014

De locatie van Van Doren Engineers in het Slowaakse Nitra blijft niet alleen groeien; onlangs ontving deze ook het Bonity-keurmerk 2013. Onderzoeksbureaus SIS en NISSR toetsen elk jaar de kredietwaardigheid van ondernemingen die actief zijn in de financiële en industriële sector in Slowakije. Onze locatie in Nitra kwam moeiteloos door de test en staat daarmee op de lijst van meest betrouwbare bedrijven.  lees verder »

December 2014

Uitdagende projecten vragen om de juiste expertise, creatieve oplossingen en perfecte samenwerking. Zeker bij een extreem korte doorlooptijd en strakke tijdschema’s. Voor Saco Airport Equipment en Van Doren Engineers kwamen al deze uitdagingen samen in een prestigieus uitbreidingsproject: een capaciteitsverdubbeling van een logistieke luchtvrachthub in Duitsland. Na een vliegende start werd de eerste fase van het project afgelopen oktober succesvol opgeleverd. lees verder »

December 2014

Het is inmiddels een mooie traditie: het tweejaarlijkse seminar van Van Doren Engineers in Efteling Bosrijk. Op maandag 22 december is het weer zover. Deze keer staat ons seminar in het teken van toekomstige ontwikkelingen in de industriële automatisering. Daarbij richten we de blik op 2025. Welke vernieuwingen staan ons de komende tien jaar te wachten? Een interessant thema, zo blijkt uit de vele aanmeldingen. Het seminar was in no time volgeboekt!  lees verder »

December 2014

Inzicht is de basis van verbetering. Steeds meer productiebedrijven investeren daarom in een directe koppeling tussen hun productie- en ICT-omgeving. Zo ook een grote groenteproducent en -verwerker in het zuiden van ons land. Van Doren MES ontwikkelde een systeem dat de ingaande en uitgaande stroom producten op de bewerkingslijn realtime meet én registreert.  lees verder »

December 2014

Van Doren Engineers behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte en ING afgelopen donderdag 4 december bekend.  lees verder »

September 2014

Hebt u het al gezien? Op onze vertrouwde locatie aan De Vlonder in Boekel is een fraai nieuw gebouw verrezen. Stijlvol maar vooral functioneel en duurzaam. Onze nieuwbouw vormt wat ons betreft hét bewijs dat praktisch en energiezuinig prima samengaan.  lees verder »

September 2014

Hebt u het al gezien? Op onze vertrouwde locatie aan De Vlonder in Boekel is een fraai nieuw gebouw verrezen. Stijlvol maar vooral functioneel en duurzaam. Onze nieuwbouw vormt wat ons betreft hét bewijs dat praktisch en energiezuinig prima samengaan.  lees verder »

September 2014

In ons vakgebied volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Vooruitkijken is lastig, maar o zo belangrijk. Bij Van Doren Engineers is de blik continu op de toekomst gericht. Daarom houden wij op maandag 22 december een seminar met het thema ‘Industriële automatisering in 2025’. Locatie is Efteling Bosrijk, op een steenworp afstand van de wondere wereld van de Winter Efteling.  lees verder »

September 2014

Van Doren Engineers en Dutch Plantin trekken de stoute schoenen aan! Op zondag 28 september 2014 nemen wij met een team van vijf mensen deel aan de Marathon van Berlijn. Onze doelstelling? Een sportieve prestatie neerzetten én geld inzamelen voor een goed doel: onderwijs voor kinderen in India. lees verder »

Juni 2014

Wilskracht, verantwoordelijkheid nemen en sociaal werkgeverschap. Het zijn drie kernwaarden die diep geworteld zitten in het DNA van Van Doren Engineers en Dutch Plantin. Twee zusterbedrijven die qua activiteiten compleet verschillend zijn, maar wel hetzelfde in het leven staan. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de visie van de eigenaren, de broers Cor, Marcel en Jos van Doren.  lees verder »

Mei 2014

In veel branches is hergebruik van materialen de normaalste zaak van de wereld. Maar in de elektrotechnische industrie nog niet. PartTracker wil daar verandering in brengen. Het bedrijf biedt elektrotechnische bedrijven de kans om overtollige voorraden van nieuwe én gebruikte producten te verhandelen. Het doel: de gebruikscirkel van een product rond maken. Van Doren Engineers ondersteunt het initiatief en biedt via PartTracker overtollige voorraden aan. lees verder »

Mei 2014

Werkt u met Siemens SIMATIC S5? Misschien hebt u vernomen dat de ondersteuning van Siemens vanaf 2016 vervalt. Maar reden tot paniek is er allerminst: Van Doren Engineers blijft de S5 gewoon ondersteunen. lees verder »

Mei 2014

Wie weleens over de Vlonder in Boekel rijdt, ziet onze nieuwbouw gestaag vorderen. Ons huidige pand is te klein geworden en we kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment dat we ons nieuwe gebouw kunnen betrekken.  lees verder »

Mei 2014

De continuïteit van de productieprocessen van onze klanten ligt ons na aan het hart. Dit blijkt uit onze reguliere dienstverlening, maar zeker ook uit onze aanpak bij incidenten en in noodsituaties. Bij Vestjens in Haelen kunnen ze hierover meepraten. Het stroverwerkingsbedrijf werd begin dit jaar getroffen door een grote brand en was binnen een kleine week weer volledig operationeel.  lees verder »

Mei 2014

De M2L-energieverdeler van Eaton is een geïntegreerde oplossing voor middenspanningsaansluiting, transformator én laagspanningsverdeling. Sinds 2009 is deze leverbaar voor vermogens tot 2 MVA. Van Doren Engineers past de gecombineerde energieverdeler toe bij de Sif Group in Roermond. Met succes: de klantvoordelen ten opzichte van de conventionele oplossing zijn enorm.  lees verder »

Mei 2014

Van Doren Engineers trekt de stoute schoenen aan! Op zondag 28 september 2014 nemen wij met een team van vijf mensen deel aan de Marathon van Berlijn. Ons doel is tweeledig: een sportieve prestatie neerzetten én geld inzamelen voor een goed doel, namelijk onderwijs voor kinderen in India.  lees verder »

Mei 2014

De afgelopen maanden leverde Nederland volop topprestaties in Sotsji. Niet alleen op het ijs en in de sneeuw, maar ook in de lucht! In het Sotsji Adventure Park, een nieuw pretpark nabij het olympisch dorp, bouwt het Limburgse Vekoma Rides namelijk een gigantische achtbaan van 60 meter hoog. Van Doren Engineers verzorgde de elektrotechnische supervisie in opdracht van de attractiebouwer. lees verder »

Mei 2014

Je kunt tegenwoordig geen nieuwsbrief openslaan of het gaat over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een nieuwe auto die op aardgas rijdt, een zonnepaneel op het dak of een bijdrage aan een goed doel...  lees verder »

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties