nieuws

20 oktober 2011

SEW, een wereldspeler op het gebied van aandrijftechniek, heeft een nieuwe servogeneratie ontwikkeld: de MoviAxis. Van Doren Engineers is een van de eerste system integrators in Nederland die de MoviAxis in de praktijk hebben toegepast. Paul Schippers, applicatie- en software-engineer bij Van Doren Engineers, geeft uitleg....  lees verder »

20 oktober 2011

In een goede samenwerking heb je aan een half woord genoeg. En precies zo is het als Remie FPE en Van Doren Engineers de handen ineenslaan. “We beschikken over dezelfde daadkracht en flexibiliteit”, geeft Lennaert van Dijk, managing director van Remie FPE...  lees verder »

20 oktober 2011

Het is een eeuwenoud vraagstuk in het bedrijfsleven: zet je in op de jeugd, of zweer je bij ervaring? Persoonlijk heb ik dit ‘spanningsveld’, deze generatiekloof, nooit begrepen....  lees verder »

20 oktober 2011

Controle is een van de belangrijkste onderdelen van engineering. Daarom verzorgt Van Doren Engineers ook thermografie: het in beeld brengen van warmteverschillen met behulp van infraroodtechnologie.... lees verder »

16 juni 2011

De laatste tijd maakt een nieuwe PLC van Siemens een sterke opmars: de S7-1200 PLC. Dit nieuwe systeem brengt diverse aansprekende voordelen met zich mee. Voordelen die Van Doren Engineers al bij verschillende oplossingen in de praktijk wist te brengen. Maarten van den Bosch geeft uitleg...  lees verder »

16 juni 2011

Manufacturing Execution Systems oftewel: MES. Het ontwikkelen van koppelingen tussen kantoor- en productieomgevingen is een vak op zich. Een vak dat zich bovendien niet laat splitsen in verschillende afdelingen...  lees verder »

20 april 2011

In 2011 gaat Van Doren Engineers van goed naar beter. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers speelt daarbij een hoofdrol. Veel mensen binnen alle disciplines van het bedrijf gaan daarom via trainingen aan hun competenties werken...  lees verder »

20 april 2011

Op 1 januari ging André van Drunen aan de slag in een nieuwe functie bij Van Doren Engineers. Als manager engineering is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de technische werkzaamheden in Boekel...  lees verder »

20 april 2011

Dedert Icesticks in Horst is dé specialist in het produceren van ijslolly’s. In 2008 klopte het bedrijf aan bij Van Doren Engineers om de besturing van de bestaande ijslollymachine te laten moderniseren. Twee jaar later was de rest, de periferie van de installatie, aan de beurt...  lees verder »

20 april 2011

Van Doren Engineers Breda timmert flink aan de weg. Ook vanuit deze locatie leveren we oplossingen op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek voor toonaangevende opdrachtgevers als FrieslandCampina, de Efteling, Raton en Remie...  lees verder »

20 april 2011

LDM is een toonaangevende producent van messing. Van de auto-industrie tot premium sanitair; de halffabricaten van LDM vinden hun weg naar de meest uiteenlopende afzetmarkten. De huidige informatiesystemen van de locatie in Drunen zijn echter aan vervanging toe...  lees verder »

20 april 2011

Van Doren Engineers wil vooruit. Met onze locaties in Boekel, Beringe en Breda willen we een toonaangevende positie in Zuid- Nederland verwerven. Om dat doel te verwezenlijken, is het zaak om te weten waar je als organisatie staat...  lees verder »

2 februari 2011

Zonnepanelen, waterkrachtaandrijving en een grote elastiek die het karretje afschiet: in De Efteling worden die technieken niet gebruikt, maar bij de modelachtbanen van de leerlingen uit de groepen 7 en 8 van De Klaverweide wel...  lees verder »

1 februari 2011

Snelle, adequate service staat bij Van Doren Engineers hoog in het vaandel. We willen onze opdrachtgevers flexibel en doeltreffend van dienst zijn bij het oplossen van storingen, kleine snelle projecten en het verzorgen van kortdurend onderhoud...  lees verder »

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties