Wervingscampagne in Breda - Van Doren Engineers

NIEUWS

Wervingscampagne in Breda

Van Doren Engineers Breda timmert flink aan de weg. Ook vanuit deze locatie leveren we oplossingen op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek voor toonaangevende opdrachtgevers als FrieslandCampina, de Efteling, Raton en Remie. De werkvoorraad groeit en daarom zijn we ook in deze regio altijd op zoek naar krachten die ons team kunnen versterken. Reden genoeg om een opvallende campagne te ontwikkelen.

 

Onze Bredase locatie bestaat inmiddels drie jaar; daarvoor werkten we vanuit een locatie in Waspik. In de tussentijd is onze organisatie sterk gegroeid. Onder (potentiële) opdrachtgevers wordt de naam Van Doren Engineers steeds meer een begrip. Om ook in de toekomst kwalitatief hoogwaardige oplossingen te garanderen, zijn deskundige en gemotiveerde mensen van doorslaggevend belang. Daarom startten we onlangs een prikkelende wervingscampagne.

Driedelige campagne
De campagne bestaat uit drie delen. Allereerst zijn er grote, opvallende advertenties in de Bredase Bode, die over een periode van zes weken in het weekblad verschijnen. Die advertenties worden ondersteund door redactionele artikelen. Maar het opvallendste onderdeel van de campagne zijn de plastic bakjes met flyers die we in snackbars en voetbalkantines hebben geplaatst. Hiermee richten we ons op elektromaniakken die op zoek zijn naar een leuke, uitdagende baan vol gezonde spanning. De foldertjes zijn gemakkelijk mee te nemen en verwijzen geïnteresseerden naar www.werkenbijvandoren.nl, waar alle informatie over de vacatures en de sollicitatieprocedure te vinden is. We zijn ervan overtuigd dat deze campagne ons helpt om binnenkort weer de nodige elektrotoppers toe te voegen aan ons team.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties