Van Doren Engineers stelt voor: André van Drunen - Van Doren Engineers

NIEUWS

Van Doren Engineers stelt voor:
André van Drunen

Op 1 januari ging André van Drunen aan de slag in een nieuwe functie bij Van Doren Engineers. Als manager engineering is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de technische werkzaamheden in Boekel. Vanuit een technische invalshoek brengt André voor elk project de mensen met de juiste kennis en kwaliteiten bij elkaar. Het doel: opdrachtgevers optimaal ontzorgen.

 

“Elke opdrachtgever en elk project zijn anders”, vertelt André. “En het is aan mij om per opdracht de juiste mix van technische kennis bij elkaar te brengen. In het kader van ‘van goed naar beter’ willen we – gezien de grote hoeveelheid én diversiteit van technische expertise binnen het bedrijf – elke opdracht via een duidelijke structuur door de organisatie heen leiden. Uiteraard zodanig dat de mensen binnen een project wel de vrijheid hebben om initiatief te nemen en hun creativiteit optimaal in te zetten.”

 

Meerwaarde van mensen
Het ontzorgen van opdrachtgevers is volgens André erg belangrijk binnen Van Doren. “Het begint bij luisteren naar de klant en de juiste vertaalslag maken naar ‘wat er gemaakt moet worden’. Daarna zorgt onze technische club voor het echte resultaat. Er is dus veel meer nodig dan alleen technische kennis. Deze mensen maken tenslotte het verschil. Daarom geloof ik ook in de uitgebreide aandacht voor persoonlijke ontwikkeling binnen ons bedrijf. Door mensen te spreken, te coachen en te motiveren, bereik je samen een optimaal resultaat.”

 

Terug in Boekel
Tien jaar geleden werkte André ook al voor Van Doren Engineers. In de tussentijd leidde hij het projectenbureau bij een bedrijf in de grafische industrie. Mede daardoor beschikt hij over een grote hoeveelheid kennis – bijvoorbeeld op het gebied van besturings- en aandrijftechnieken – die hem zeker van pas komt in zijn nieuwe functie. “Daarnaast is het erg fijn om weer terug te zijn bij Van Doren”, geeft André aan. ”Het voelt alsof ik nooit weggeweest ben.”

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties