Van Doren Engineers Breda is verhuisd - Van Doren Engineers

NIEUWS

Van Doren Engineers Breda is verhuisd.

Van Doren Engineers Breda is vanaf nu geheel verhuisd van de Takkebijsters 19 A naar Takkebijsters 53. Naast de afdeling Panelenbouw die al langere tijd gebruik maakte van een van de werkplaatsen op de Takkebijsters 53 zijn nu ook alle medewerkers in de kantooromgeving, waaronder de afdeling Projectmanagement, Calculatie, Inkoop, Hardware engineering en Software engineering, ingetrokken in het nieuwe pand.

 

Vanuit dit pand hebben we nog meer mogelijkheden om onze klanten van dienst te kunnen zijn op het vlak van Elektrotechniek, Industriƫle automatisering en Productie ICT. Tevens is naast de riante afdeling Panelenbouw met gescheiden mechanische werkplaats ook de 2e werkplaats in gebruik genomen. Hiermee hebben we naast de mogelijkheid voor het bouwen van besturingspanelen ook voldoende ruimte om bijvoorbeeld proces skids en of machines geheel te bekabelen en te testen.

 

Nieuwsgierig geworden, neem gerust contact voor een afspraak. De koffie staat altijd klaar, zoals u van ons gewend bent.

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties