Thermografie: Temperatuurverschillen in beeld - Van Doren Engineers

NIEUWS

Thermografie: Temperatuurverschillen in beeld

Controle is een van de belangrijkste onderdelen van engineering. Daarom verzorgt Van Doren Engineers ook thermografie: het in beeld brengen van warmteverschillen met behulp van infraroodtechnologie. Daarvoor gebruiken we warmtebeeldcamera’s die de warmteontwikkeling van onze producten vastleggen. Het grote voordeel van thermografie is het feit dat we de conditie van componenten in een installatie in beeld kunnen brengen zonder dat de installatie uit bedrijf hoeft. Bovendien zien we mogelijke problemen aankomen, waardoor we eventuele aanpassingen en werkzaamheden tijdig kunnen voorbereiden.

De juiste conclusies
Thermografie liegt niet. What you see is what you get. En hoewel het verkrijgen van de beelden niet al te moeilijk is, vergt het wel de nodige expertise om de juiste conclusies aan een warmtebeeld te verbinden. Daarom beschikken we binnen Van Doren Engineers naast hoogwaardige apparatuur ook over doelgericht opgeleide mensen, die wel warmlopen voor nauwkeurige thermografie!

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties