TechTown Boekel: alles over een toekomst in techniek - Van Doren Engineers

NIEUWS

TechTown Boekel: alles over een toekomst in techniek

 

Wie zich oriënteert op een toekomst in de techniek, moet op zaterdag 11 april in Boekel zijn. Het nieuwe evenement TechTown Boekel staat volledig in het teken van interessante banen, leer-werktrajecten en stage- en afstudeermogelijkheden in de techniek. Ook technische opleidingen presenteren zich. TechTown Boekel vindt plaats op De Vlonder en duurt van 10.00 tot 15.00 uur.

TechTown Boekel is een initiatief van Van Doren Engineers en Vanboxtel: twee groeiende bedrijven die continu op zoek zijn naar technisch talent. Op zaterdag 11 april zetten zij hun deuren wagenwijd open voor iedereen die geboeid is door techniek. Van jongens en meiden die nog niet weten wat ze willen, tot technici met werkervaring die uitkijken naar een (nieuwe) baan. Daarbij gaat het om techniek in de breedste zin van het woord: van elektrotechniek, ICT en werktuigbouwkunde tot warehousing en de menselijke en organisatorische kant van techniek.

Brede oriëntatie
Techneuten (in spe) kunnen rekenen op uitgebreide informatie over loopbaanmogelijkheden, leer-werktrajecten, stageplekken en afstudeeropdrachten. Dit geldt op alle niveaus: vmbo, mbo, havo/vwo, hbo en wo. Jongens en meiden die zich nog aan het oriënteren zijn, krijgen deze dag een duidelijk beeld van de mogelijkheden in de techniek. Ook zijn er praktijkopstellingen. Avans Hogeschool, Fontys en ROC de Leijgraaf presenteren zich en geven voorlichting over opleidingen in de techniek.

Open dag

Vanboxtel en Van Doren Engineers verzorgen tijdens TechTown Boekel interessante rondleidingen. Ook aan jongere kinderen is gedacht: zij kunnen zich vermaken met leuke activiteiten en proefjes. Dit maakt TechTown Boekel een mooi evenement voor het hele gezin.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties