TechTown Boekel 2024 - Van Doren Engineers
Gepubliceerd:

NIEUWS

TechTown Boekel 2024

Techniek is gaaf! Dat werd maar weer eens duidelijk gemaakt tijdens TechTown Boekel op zondag 7 april. Samen met negen andere  technische bedrijven in Boekel openden wij onze deuren voor iedereen met interesse in techniek. De belangstelling was groot. We verwelkomden niet alleen honderden enthousiaste kinderen met hun ouders, maar ook middelbare scholieren die voor belangrijke studiekeuzes staan en tech-professionals op zoek naar een nieuw uitdaging.

 

Zelf techniek ervaren

TechTown Boekel heeft als doel om kinderen en jongeren te enthousiasmeren voor een toekomst in de techniek. En wat is een betere manier om dit te doen dan met interactieve activiteiten zoals een levensgrote zenuwspiraal, 3D-printers, of uitdagingen zoals een wedstrijdje handje drukken tegen een machine? Bij ons kregen bezoekers de kans om zelf de veelzijdigheid van techniek te ervaren. Daarnaast waren natuurlijk ook verschillende collega’s aanwezig voor tekst en uitleg.

 

Een toekomst in de techniek

Samen met de andere bedrijven in Boekel zetten wij ons in om kinderen en jongeren warm te maken voor een toekomst in de techniek. We zijn namelijk altijd op zoek naar technisch talent. Of je nu een student bent die op zoek is naar een stageplaats of afstudeerproject in een technisch vakgebied, of een ervaren elektromonteur of software- en hardware-engineer, bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Neem contact met ons op

Heb je TechTown Boekel gemist maar ben je wel ge├»nteresseerd in een baan, stage of afstudeeropdracht bij ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze collega’s van Recruitment via werken@vandoren.nl of bekijk onze vacatures.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties