Starcker: partner in de food- en farmaceutische sector - Van Doren Engineers

NIEUWS

Starcker: technisch partner voor de food- en farmaceutische industrie

In de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, waar veiligheid en hygiëne van essentieel belang zijn, draait het meer dan ooit om de juiste technische kennis. Reden voor Van Doren Engineers om per 1 januari samen met Flowfirm het bedrijf Starcker op te richten. Zodat productiebedrijven in de food- en farmaceutische industrie beschikken over één aanspreekpunt voor technisch hoogwaardige totaaloplossingen.

“Al jaren werken we samen met Flowfirm aan projecten voor productiebedrijven in de food- en farmaceutische industrie. Klanten vroegen ons al vaker als één aanspreekpunt op te treden. Dat zette ons aan het denken”, legt operations manager Richard van den Boogaard van Van Doren Engineers uit. “Met de oprichting van Starcker bundelen we onze specialismen en brengen we het beste van twee werelden samen. Zo kunnen we van nog grotere meerwaarde zijn voor organisaties.” Flowfirm en Van Doren Engineers werken binnen Starcker samen als één partij om vraagstukken in de food- en farmaceutische industrie te voorzien van integrale, multidisciplinaire en duurzame oplossingen.

Toekomst van gezondheid en voeding
Bij Starcker vind je alle expertise onder één dak: van procesengineering, werktuigbouwkunde en elektrotechniek tot soft- en hardware-engineering, projectmanagement, productie-ICT en service en onderhoud. Richard: “Zowel bij Flowfirm als Van Doren Engineers werken mensen met een groot hart voor techniek. Daardoor zijn we een perfecte match. De thema’s gezondheid en voeding zijn bovendien actueler dan ooit. Met Starcker kunnen we ons extra sterk maken voor een duurzame toekomst hiervan.”

Nieuwsgierig naar Starcker, de werkwijze en de specialismen? En benieuwd wat Starcker voor jou kan betekenen? Neem contact op met Richard van den Boogaard via 06 – 53 65 21 56 of richard.van.den.boogaard@starcker.nl. Hij staat je graag te woord.

Neem gerust contact op
Meer weten over Van Doren Engineers? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties