Shopfloor Designer: elke medewerker een tailormade app - Van Doren Shared Service

NIEUWS

Shopfloor Designer: elke medewerker een tailormade app

Is het niet vreemd dat mensen en processen zich vaak aanpassen aan applicaties, in plaats van andersom? En waarom krijgen gebruikers van industriële tablets of handhelds op de werkvloer niet gewoon alleen díe informatie in beeld die voor hen relevant is? Hoog tijd voor vernieuwing, vonden we bij Van Doren Engineers. Daarom ontwikkelden wij de Shopfloor Designer: een tool waarmee je voor iedere functie of rol een tailormade app ontwerpt, volledig afgestemd op de workflow van die persoon.

De Shopfloor Designer is speciaal ontwikkeld voor productie- en logistieke bedrijven. Met de tool realiseer je voor elke rol of medewerker een app op maat, met schermen die volledig zijn afgestemd op de betreffende workflow. Medewerkers worden zo via de handheld, tablet of terminal snel en efficiënt door processen geleid, zonder te worden afgeleid door overbodige gegevens. Anders gezegd: de app ís het proces, met als gevolg een kleinere foutkans, hogere betrouwbaarheid en kortere learning curve. Medewerkers kunnen via de app commando’s geven, informatie invoeren, scannen, fotograferen en precies die acties uitvoeren die nodig zijn. Welke handelingen dit zijn, bepaal je als organisatie zelf.

Programmeerkennis niet nodig
Met de Shopfloor Designer kun je iedere workflow configureren én visualiseren. Processen aanpassen aan systemen is daarmee verleden tijd. Ook een voordeel: de oplossing is ‘zero code’. Dat betekent dat je geen programmeur hoeft te zijn om gebruiksvriendelijke schermen te realiseren die medewerkers daadwerkelijk ondersteunen in een goede uitvoering van hun werk. Iedereen kan – na het volgen van een training – met de Shopfloor Designer uit de voeten.

Voor Android, Windows en Apple
De Shopfloor Designer is ontwikkeld volgens een open-source-standaard, waardoor gebruikers niet gebonden zijn aan bepaalde systemen of leveranciers. De software draait op alle gangbare besturingssystemen: Android, Windows en iOS.

Shopfloor Designer in het kort:

  • Ideaal voor onder andere productieomgeving, magazijn, kwaliteitschecks en onderhouds- en ombouwinstructies
  • Zelf tailormade schermen ontwerpen
  • Zero code: geen programmeerkennis nodig
  • Draait op Android, Windows en iOS
  • Opgezet volgens ISA-95 informatiemodel (open source)
  • Eenvoudig en snel aan te passen (zonder programmeren)
  • Te koppelen met ERP-pakketten (maar hoeft niet)

Meer weten over de Shopfloor Designer? Neem contact op met Robbert Boot of Mark Derks via 0492 747530.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties