Persoonlijke groei binnen Van Doren Engineers - Van Doren Engineers

NIEUWS

Persoonlijke groei binnen Van Doren Engineers

In 2011 gaat Van Doren Engineers van goed naar beter. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers speelt daarbij een hoofdrol. Veel mensen binnen alle disciplines van het bedrijf gaan daarom via trainingen aan hun competenties werken. Het doel: eigen kernkwaliteiten optimaal benutten en zo de gezamenlijke prestaties op een nog hoger niveau brengen.

 

“De trainingen worden verzorgd door Niek de Vries”, vertelt John Beijers, vestigingsleider bij Van Doren Engineers Beringe. “Een expert als het gaat om persoonlijke groei binnen een technische omgeving. Hij helpt mensen om hun kernkwaliteiten en valkuilen te ontdekken en leert ze ermee om te gaan. Je wordt meer bewust van je manier van functioneren en krijgt goede handvatten om je kwaliteiten maximaal te benutten.”

 

Impuls voor kwaliteit
Veel medewerkers van Van Doren Engineers volgen dit jaar een of meerdere trainingen. “En ook in de jaren die volgen, gaan we hiermee door”, vertelt John Beijers. “Bij veel trainingen werken we in groepsverband, maar ook individuele coaching behoort tot de mogelijkheden. Het doel is in ieder geval duidelijk: via persoonlijke groei de kwaliteit van onze organisatie als geheel doeltreffend verhogen.”

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties