Nieuw: SIMATIC Automation Tool - Van Doren Engineers

NIEUWS

Nieuw: SIMATIC Automation Tool

Alle PLC’s in de fabriek gelijktijdig en centraal beheren, zonder dat daar een duur engineeringpakket aan te pas komt: de nieuwe SIMATIC Automation Tool van Siemens maakt dit mogelijk. Hiermee hebt u via één tool toegang tot alle PLC’s in de fabriek. Een heleboel functies zijn daarmee centraal te regelen. Dit levert natuurlijk in de eerste plaats een heleboel tijdwinst op, maar ook een veel kleinere kans op fouten. En dat zonder investering: de tool is helemaal gratis.

Centraal toegang tot alle PLC’s
Service-engineers en eindgebruikers kunnen met de tool alle PLC’s gelijktijdig van nieuwe data voorzien. Zo kunnen ze via één druk op de knop aan alle PLC’s nieuwe IP-adressen toekennen of de kloktijden wijzigen. Of voor alle PLC’s in de fabriek centraal de diagnose uitvoeren en softwarefouten herstellen. Ook het installeren van een nieuwe PLC, bijvoorbeeld wanneer de ‘oude’ defect is, wordt hiermee heel eenvoudig. Alle aanpassingen worden uiteraard bijgehouden en zijn makkelijk in te zien.

De SIMATIC Automation Tool is bestemd voor de S7-1200 en S7-1500. Meer weten? Bij Van Doren Engineers vertellen we u er graag meer over. Neem contact op met Edwin van Diessen via 0492-747500 of bekijk het filmpje.

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties