NIEUW: Receptbeheerapplicatie voor installaties met één PLC - Van Doren Engineers

NIEUWS

NIEUW: Receptbeheerapplicatie voor installaties met één PLC

Hoe beheer je recepturen in installaties met één PLC? Tot voor kort bestond hiervoor geen eenduidige oplossing. Van Doren Engineers ontwikkelde daarom een ‘eenvoudige’ receptbeheerapplicatie.

 

Er bestaat geen Windowsapplicatie voor het ingeven en wijzigen van recepten. Vooral bij ‘kleinere’ projecten is dit een gemis. De nieuwe receptbeheerapplicatie van Van Doren Engineers biedt uitkomst. Hierbij is de PLC leidend; die bepaalt de receptstructuur (UDT). Onze applicatie neemt deze over in een Microsoft SQL-database. Vervolgens kunt u zelf recepten met alle bijbehorende parameters aanleggen. Alle wijzigingen in de recepten worden geregistreerd en opgeslagen. Dit is nuttig met het oog op audit trails. Ook is het mogelijk om recepten vanuit de applicatie te downloaden in de PLC, of te uploaden vanuit de PLC.

 

De receptbeheerapplicatie is eenvoudig uit te breiden met productieplanningmodules en is compatible met alle gangbare Windowsversies, zelfs met Windows 10.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties