Generatiekloof - Van Doren Engineers

NIEUWS

Generatiekloof

Het is een eeuwenoud vraagstuk in het bedrijfsleven: zet je in op de jeugd, of zweer je bij ervaring? Persoonlijk heb ik dit ‘spanningsveld’, deze generatiekloof, nooit begrepen. Ik geloof gewoonweg niet dat jonge mensen niet willen leren van ervaren krachten die hun sporen in het vak verdiend hebben. En ook niet dat je ooit te ervaren bent om van jongere mensen te leren.

 

Bij Van Doren Engineers besteden we veel aandacht aan het werven en enthousiasmeren van jonge mensen voor het mooie vak dat we mogen uitoefenen. Tegelijkertijd weten we maar al te goed dat de schat aan ervaring die op alle locaties aanwezig is, ronduit onmisbaar is voor ons bedrijf. En nog belangrijker: voor onze opdrachtgevers.

 

Jong en oud versterken elkaar. Dat zien we dag in, dag uit binnen onze organisatie. De mix van ‘de kneepjes van het vak’ en frisse nieuwe ideeën leidt tot de mooiste oplossingen en producten. In deze nieuwsbrief vindt u een aantal sprekende voorbeelden hiervan. En misschien verschillen de denkbeelden tussen jong en oud wel eens, maar neem het aan van iemand die mooi in het midden zit. Die zogenaamde generatiekloof is niet meer dan een geultje dat je met één gemotiveerde stap oversteekt.

Jos van Doren

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties