Flinke vertegenwoordiging naar DLL marathon in Eindhoven - Van Doren Engineers

NIEUWS

Flinke vertegenwoordiging naar DLL marathon in Eindhoven

Vijf sportievelingen van Van Doren Engineers en zusterbedrijf Dutch Plantin behaalden vorig jaar september de eindstreep van de Marathon van Berlijn. Hun prestatie werkt aanstekelijk, want op 11 oktober 2015 maken maar liefst 23 medewerkers van de beide bedrijven hun opwachting bij de DLL Marathon in Eindhoven. Het geld dat zij hiermee inzamelen, gaat naar Udavum Karangal in India.

 

De 23 medewerkers lopen verschillende afstanden in Eindhoven, variërend van 10 kilometer tot de halve en hele marathon. “Wij zijn blij met zo veel enthousiasme”, aldus Jos van Doren. “We stimuleren een gezonde en sportieve levensstijl en het is goed om te zien dat dit zijn vruchten afwerpt. Bovendien is ons goede doel in India hier enorm bij gebaat.”

 

Udavum Karangal
Net zoals vorig jaar laten de lopers zich sponsoren. “Het geld dat de lopers in Berlijn bijeenbrachten – in totaal € 7.500 – is volledig ten goede gekomen aan Udavum Karangal in India. Dit jaar gaat het weer zo. Udavum Karangal – Tamil voor ‘helpende handen’ – biedt opvang, liefdevolle verzorging en onderwijs aan ruim 2500 mensen die anders aan hun lot worden overgelaten. Denk aan weeskinderen, kwetsbare ouderen en mensen met psychiatrische ziekten, verstandelijke beperkingen en lichamelijke handicaps.

 

Bezoek op locatie
Een gezelschap van Van Doren Engineers en Dutch Plantin bracht een bezoek aan Udavum Karangal om te zien hoe de organisatie werkt. “In Coimbatore, waar Dutch Plantin gevestigd is, runt Udavum Karangal een opvangcentrum voor volwassenen, een kindertehuis én een basisschool voor kansarme kinderen”, vertelt Jos. “Tijdens ons bezoek aan deze locaties hebben we met eigen ogen gezien hoe belangrijk dit werk is. En hoe dankbaar de mensen zijn voor de hulp die zij krijgen.”

 

Langdurig commitment
Udavum Karangal is in Nederland vertegenwoordigd door stichting Helpende Handen India, die toeziet op de besteding van het geld. Hierdoor weten we precies waar het geld naartoe gaat. Mede hierom hebben Van Doren Engineers en Dutch Plantin besloten om zich voor langere tijd te verbinden aan Udavum Karangal.

 

Meer weten over Udavum Karangal?
Kijk op www.helpendehandenindia.nl of www.udavumkarangal.org. Wilt u onze lopers in Eindhoven sponsoren? Fijn! U kunt uw bijdrage overmaken op NL78RABO0108053741 van Van Doren Engineers, o.v.v. R14VDE014.

 

Als u eerder al een bijdrage hebt geleverd: nogmaals onze hartelijke dank, ook namens de mensen in India!

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties