De kracht van samenwerken - Van Doren Engineers
Gepubliceerd:

NIEUWS

De kracht van samenwerken

Al een tijd opereren Duim techniek, Van Doren Engineers en Van Lente Systeemintegratie onder één vlag. Want samen boeken we nog mooiere successen. Deze gezamenlijke succesverhalen lees je vanaf nu ook in onze nieuwsberichten terug.

Het beste van meerdere werelden samenbrengen: dat was én is het doel van onze krachtenbundeling. In 2020 sloegen wij de handen ineen met Duim techniek, een jaar later werd Van Lente Systeemintegratie onderdeel. Sinds die tijd zijn we er helemaal op ingericht om projecten in het hele land (en soms zelfs daarbuiten) te realiseren en mee te groeien met klanten. Zo merken we dat er binnen de branches waarin we actief zijn grote behoefte is aan één partner die alle technische kennis in huis heeft. Met onze krachtenbundeling kunnen we aan deze belangrijke wens van klanten voldoen. Dat is nou de kracht van samenwerken!

 

Op weg naar één gezamenlijke identiteit

Hoewel we nog naar buiten treden onder onze eigen organisatienamen, werken we achter de schermen al intensief samen. Aan projecten voor klanten, maar ook aan vraagstukken die in al onze organisaties spelen, bijvoorbeeld op het gebied van HR. Onze gezamenlijke successen tonen we graag aan de buitenwereld. Daarom besteden we vanaf nu in onze relatiemagazines aandacht aan alles wat er speelt binnen de drie organisaties.

 

Uiteindelijk gaan we in 2025 over naar een gezamenlijke organisatienaam met één merkverhaal en beeldmerk, gebaseerd op de kernwaarden van onze familiebedrijven. Voor onze klanten verandert er niets; zij kunnen nu én in de toekomst rekenen op de dienstverlening die je van ons gewend bent.

 

Van links naar rechts: Cor de Best (Van Lente Systeemintegratie), Louis van Oosterom (Duim techniek) en Jos van Doren (Van Doren Engineers).

 

Neem gerust contact op

Meer weten over Van Doren Engineers, Duim techniek of Van Lente Systeemintegratie? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@vandoren.nl of 0492 – 747 500. Wij gaan graag met u in gesprek.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties