Collega Jo Gooijen met vrouw en dochter verongelukt in Duitsland - Van Doren Engineers

NIEUWS

Collega Jo Gooijen met vrouw en dochter verongelukt in Duitsland

Zondagochtend vroeg bereikte ons het droevige bericht dat onze collega Jo Gooijen (53), zijn vrouw Brigitte (51) en hun dochter Anouk (20) om het leven zijn gekomen bij een auto-ongeluk. Op de A67 bij Rüsselsheim in Duitsland zijn zij het slachtoffer geworden van een spookrijder in een vrachtwagen. Jo, Brigitte en Anouk, die op de terugweg waren van een vakantie in Oostenrijk, hadden geen enkele kans en overleden ter plekke.

Jo werkte sinds enkele jaren als projectleider op onze locatie in Beringe. Wij herinneren hem als een fijne collega die erg betrokken was bij ons bedrijf en onze klanten. Zijn jarenlange ervaring, technische kennis en zakelijke inborst maakten hem tot een sterke projectleider. Typerend was zijn bescheidenheid, maar ook zijn prettige persoonlijkheid en zijn verrassende humor. Jo laat daarmee een onuitwisbare indruk op ons achter.

Jo, Brigitte en Anouk laten hun zoon en broer Max (22) achter. Wij wensen Max, verdere familie en nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken van dit vreselijke verlies.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties