Bezoek de open dag op zaterdag 11 april - Van Doren Engineers

NIEUWS

Bezoek de open dag op zaterdag 11 april

Interesse in een kijkje achter de schermen bij Van Doren Engineers? Reserveer dan zaterdag 11 april in uw agenda. Van 10.00 tot 15.00 uur staan de deuren van ons nieuwe pand aan De Vlonder 3 in Boekel wagenwijd open voor iedereen die meer wil weten over onze activiteiten. U kunt rekenen op een complete indruk van ons bedrijf, met onder meer rondleidingen, proefopstellingen en activiteiten voor de jeugd.

 

Technisch talent
Tijdens de open dag gaat volop aandacht uit naar jongens en meiden die zich oriƫnteren op een toekomst in de techniek. Kent u jongeren die geboeid zijn door techniek? Neem ze mee! Wij presenteren deze dag interessante carriƫrekansen en leer-werktrajecten. Daarnaast zijn Avans Hogeschool, Fontys, ROC de Leijgraaf en Summa College aanwezig om voorlichting te geven over opleidingen in de techniek. Op alle niveaus: van vmbo tot hbo en wo. Ook technici met werkervaring zijn natuurlijk van harte welkom!

 

TechTown Boekel
Voor techneuten in de dop is Boekel the place to be op zaterdag 11 april. In het kader van TechTown Boekel opent ook Vanboxtel deze dag zijn deuren voor technisch talent. Dit bedrijf is gevestigd op loopafstand van Van Doren Engineers. Jongens en meiden die toekomst zien in techniek kunnen dus hun hart ophalen. Want in TechTown Boekel draait alles om techniek in de breedste zin van het woord: van elektrotechniek tot ICT en van werktuigbouwkunde tot warehousing.

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties