Beroepshacker en tv-bekendheid Stan Hegt op Efteling Seminar - Van Doren Engineers

NIEUWS

Beroepshacker en tv-bekendheid Stan Hegt op Efteling Seminar

Cybercriminaliteit houdt de gemoederen flink bezig. Ook bij productiebedrijven. Maar welke risico’s loop je precies in het PLC-, SCADA- en MES-domein? En belangrijker nog: hoe kun je die risico’s elimineren of minimaliseren? Tijdens ons seminar, dit najaar in de Efteling, gaan we hier uitvoerig op in. Dat doen we met niemand minder dan beroepshacker Stan Hegt, die praktische tips geeft voor een betere beveiliging.

Tips van de beroepshacker
Misschien ken je hem als vaste gast van Jaap Jongbloed bij Opgelicht?! of van andere tv-programma’s of -items over cybercriminaliteit. Stan Hegt is een van de bekendste beroepshackers van ons land. Al op tienjarige leeftijd hackte hij erop los, en op zijn vijftiende had hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Vandaag de dag is hij mede-eigenaar van het bedrijf Outflank en geeft hij lezingen en presentaties in heel Nederland. Tijdens het seminar neemt hij ons mee in de risico’s voor industriĆ«le netwerken en geeft hij praktische handvatten voor een betere beveiliging. Want 1 ding is zeker: alleen gescheiden netwerken en PLC-wachtwoorden zijn allang niet meer voldoende.

Efteling Seminar
Elke twee jaar houdt Van Doren Engineers een inspirerend seminar voor opdrachtgevers en relaties. Locatie is de wondere wereld van de Efteling. Dit jaar vindt het seminar plaats op maandag 15 oktober. Naast Stan Hegt maken nog twee andere sprekers hun opwachting. Dit zijn Piet Bosma van VanRiet Material Handling Systems en Marnix Morskate van FrieslandCampina.

Stan Hegt

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties