Banenavond Breda op dinsdag 21 mei - Van Doren Shared Service

NIEUWS

Banenavond Breda op dinsdag 21 mei

Bijna klaar met school en op zoek naar een afwisselende baan in de techniek? Je aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging, een stageplek of een afstudeeropdracht? Of gewoon benieuwd hoe het eraan toegaat bij een vooraanstaande speler in elektrotechniek en industriële automatisering? Kom dan op dinsdag 21 mei naar onze banenavond in Breda. Je ziet met eigen ogen wat ons werk inhoudt, ontmoet onze collega’s en kunt zelfs live solliciteren.

Aanmelden
Wij geven jou als bezoeker van de banenavond graag de aandacht die je verdient. Hiervoor is het prettig als wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Ben je van plan om onze banenavond te bezoeken? Meld je dan even aan via dit formulier.

Wat:Banenavond Van Doren Engineers
Wanneer:Dinsdag 21 mei, 16.30 tot 21.00 uur
Waar:IPCO Process Systems, Overemer 8 in Breda (industrienr. 4190)
Aanmelden:Via deze link


Te gast bij IPCO Process Systems

We houden onze banenavond op de locatie van een van onze grootste klanten: IPCO Process Systems. Een bewuste keuze, omdat we hier perfect kunnen laten zien hoe we werken en waar dat toe leidt. Vrijwel alle disciplines van Van Doren Engineers komen tot uiting in de samenwerking met IPCO, een bedrijf dat machines voor de verwerking van chocolade ontwikkelt en produceert. Wij zijn de vaste partner voor de hardware- en software-engineering, de bouw van besturingskasten, de bekabeling en de inbedrijfstellingen wereldwijd. De machines zijn voorzien van de nieuwste technologie en gaan de hele wereld over. Je krijgt op de banenavond dus niet alleen inzicht in ons werk, maar ook een interessant kijkje achter de schermen bij een gerenommeerde machinebouwer.

Waarom Van Doren?

Uitdagende projecten, volop afwisseling en doorgroeimogelijkheden waar je u tegen zegt: technici kunnen bij Van Doren Engineers hun hart ophalen. Dit maakt ons een aantrekkelijke werkgever. Maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat je dit eerst met eigen ogen wilt zien voordat je solliciteert. Daarom organiseren wij een banenavond op 21 mei. Zodat jij, als techneut (in spe), een goede indruk krijgt van ons bedrijf, onze projecten en onze mensen.

Live solliciteren
Bij Van Doren Engineers in Breda zijn we op zoek naar zowel beginnende als ervaren elektromonteurs, software-engineers, hardware-engineers, projectengineers en projectleiders. Ook hebben we interessante mogelijkheden op het gebied van stages en afstudeeropdrachten. Tijdens de banenavond vertellen we je hier graag alles over. Onder het genot van een drankje kun je al je vragen stellen, in gesprek gaan met onze mensen en ontdekken of jij bij Van Doren Engineers past.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties