BBL-Trajecten

Speciale BBL-trajecten
Afgestudeerde vmbo’ers, opgelet! Van Doren Engineers biedt een uniek programma dat gebaseerd is op leren en werken, speciaal voor jou. Dit is veel meer dan een gewoon leer- werktraject. Onze BBL-trajecten onderscheiden zich door de volgende elementen:

 

  • Baangarantie. Tijdens je studieperiode, waarin je vier dagen werkt en één dag naar school gaat, ben je in vaste dienst bij Van Doren Engineers. Na succesvolle afronding van je opleiding ben je verzekerd van een baan. 

  • Roulatiesysteem. Dankzij een doordacht roulatiesysteem maak je kennis met alle facetten van ons vakgebied. Je werkt bijvoorbeeld eerst een halfjaar in de panelenbouw, vervolgens een halfjaar in de buitenmontage.

  • Wisselende projecten. Je leert werken in verschillende teams, onder begeleiding van verschillende hoofdmonteurs. Zo kun jij je breed ontwikkelen, je uitgebreid oriënteren en een weloverwogen keuze maken voor de toekomst.

  • Trainingsdagen (BBL-dagen). Wij organiseren speciale trainingsdagen. Je werkt dan aan je persoonlijke ontwikkeling en doet belangrijke vakkennis op.

  • Personal coach. Deze is aanwezig tijdens de trainingsdagen en biedt begeleiding tijdens je studie en op het werk. Zo bieden we optimale persoonlijke begeleiding, afgestemd op de opleiding.

 

Werken en leren?
Meer weten over de mogelijkheden van leren en werken bij Van Doren Engineers? Kijk dan het onderstaande filmpje van een van onze BBL-leerlingen. Interesse om bij ons aan de slag te gaan? Laat je cv achter.

 

“Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Beringe, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl