vacatures

Onze vacatures

Bekijk hieronder het overzicht van onze openstaande vacatures. Is werken bij Van Doren jou op het lijf geschreven, maar hebben we geen vacature die bij je past? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie en leg uit wat jij in huis hebt en waarom jij zo goed bij ons bedrijf past. Stuur je sollicitatie naar Ewoud Heijman via werken@vandoren.nl.

 

 

Als projectleider vervul je een cruciale rol in het team, waarbij je met een praktische instelling het proces weet te doorgronden. Je beheert één of enkele accounts en draagt verantwoordelijkheid voor meerdere projecten. Binnen de projecten werk je samen met de engineers, developers en consultants.

Bekijk vacature

Als ervaren projectleider Industriële Automatisering heb je de verantwoordelijkheid over een enthousiast projectteam dat zich bezig houdt met besturingssystemen van proces- en productie installaties. Je beheert één of enkele accounts en draagt zorg voor meerdere projecten. Voor binnen en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van technische knelpunten en draag je zorg voor het totale proces, van aanvraag tot aan oplevering en nazorg van de projecten.

Bekijk vacature

Het zelfstandig engineeren van besturingspanelen: dat is de kern van jouw werk. Voor procesinstallaties en installaties voor productiebedrijven, maar ook voor machinebouwers. Je maakt elektrotechnische en P&ID-schema’s, verzorgt kabelberekeningen, stelt I/O-lijsten op, selecteert de technische materialen en beheert deze in bibliotheken. Ook begeleid of verzorg je de detailengineering, realiseer je de tekeningen voor de werkplaats en begeleid je de montage. Je werkt vooral met EPLAN, maar ook met INTELEC, SISTEMA en AutoCAD.

Bekijk vacature

Van Doren Engineers speelt met 6 vestigingen in binnen- en buitenland een belangrijke rol in de continuïteit van productieprocessen van industriële bedrijven en machinebouwers. We zijn een projectgeoriënteerde organisatie met een flexibele, proactieve instelling. Een familiebedrijf met alle relevante disciplines in huis op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT.

Bekijk vacature

Bij Van Doren Engineers werken aanpakkers en dat is wat de Project Engineer bij ons ook echt moet zijn. Een allrounder die de Projectleider in een project team ondersteunt maar ook eigen kleine projecten draagt. Vandaag bezig met de administratieve kant van een project, morgen met de technische uitvoering ervan. Iedere dag anders door de diversiteit aan taken maar zeker ook door het verschil in klant en klantvraag.

Bekijk vacature

Als Service Monteur bij Van Doren Engineers ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het draaien van projecten. Hierbij kun je denken aan kleine projecten in de industrie of de machinebouw waarbij je van a tot z het project afrond. Ook wordt je ingezet bij de inbedrijfstelling van grotere projecten en het uitvoeren van I/O testen.

Bekijk vacature

Als Service Engineer bij Van Doren Engineers ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het draaien van projecten en oplossen van storingen. Hierbij kun je denken aan kleine projecten in de industrie of de machinebouw waarbij je van a tot z het project afrond. Ook wordt je ingezet bij de inbedrijfstelling van grotere projecten en het uitvoeren van I/O testen. Tevens kun je, indien nodig, een klein programma schrijven en/of aanpassingen maken in het bestaande programma.

Bekijk vacature

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opnemen van projecten bij klanten. Je communiceert en adviseert met de klant om tot een passende offerte te komen. Daarnaast zorg je voor een heldere en nauwkeurige documentatie van de projecten en bij overdracht ondersteun je de projectleider en het projectteam. Jouw rol zal voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van eenvoudige tot complexe calculaties voor diverse soorten projecten.

Bekijk vacature

Van Doren MES te Veghel adviseert, ontwikkelt & implementeert MES toepassingen (Manufacturing Execution Systems), waarmee een koppeling wordt gerealiseerd tussen productieomgeving en kantoor.

Bekijk vacature

Voor onze vestigingen wordt ter uitbreiding van ons team gezocht naar een PLC/SCADA Software Engineer die zijn kennis en ervaring binnen het vakgebied wil benutten. In een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om projecten tot een goed einde te brengen, wordt de mogelijkheid geboden om je verantwoording te nemen voor jouw deel van het werk. Elke dag ben je in contact met gedreven collega's en klanten die vooruit willen. Jij wordt hun sparringpartner en probleem oplosser. Samen krijg je grote dingen voor elkaar en lever je de innovatie en kwaliteit die Van Doren Engineers hun relaties wil bieden.

Bekijk vacature

Bij Van Doren Engineers werk je als Zelfstandig Monteur Elektrotechniek aan proces- en productie installaties voor onze klanten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor projecten waar je samenwerkt met het projectteam. Je dient zelfstandig te kunnen werken en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Daarbij zijn Wilskracht en Vakmanschap kernwoorden in ons bedrijf.

Bekijk vacature
“Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Beringe, Breda, Heteren, Veghel, Kleve (D), Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl