vacatures

Onze vacatures

Bekijk hieronder het overzicht van onze openstaande vacatures. Is werken bij Van Doren jou op het lijf geschreven, maar hebben we geen vacature die bij je past? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie en leg uit wat jij in huis hebt en waarom jij zo goed bij ons bedrijf past. Stuur je sollicitatie naar Ewoud Heijman via werken@vandoren.nl.

 

 

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opnemen van projecten bij klanten. Je communiceert en adviseert met de klant om tot een passende offerte te komen. Daarnaast zorg je voor een heldere en nauwkeurige documentatie van de projecten en bij overdracht ondersteun je de projectleider en het projectteam. Jouw rol zal voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van eenvoudige tot complexe calculaties voor diverse soorten projecten.

Bekijk vacature

Als uitbreiding van onze afdeling Administratie zoeken wij een projectcontroller met een ondernemende instelling, initiatiefrijk en een hoge mate van integriteit. Een stevige, gesprekspartner voor onze projectleiders met een kritische houding, welke tegelijkertijd de inhoud induikt. Iemand die gericht is op verbetermogelijkheden, kan analyseren, prognoses maakt en financiŽle (management)rapportages opstelt. Onze toekomstige projectcontroller is in staat onze projectleiders financieel inzicht te geven zodat tijdig de juiste acties kunnen worden ondernomen. Frequent overleg hierbij is een vanzelfsprekendheid, net als het werken in teamverband.

Bekijk vacature

Van Doren MES adviseert, ontwikkelt en implementeert MES toepassingen (Manufacturing Execution Systems), waarmee een koppeling wordt gerealiseerd tussen productieomgeving en kantoor. We bieden de klant een hoogwaardige en toch betaalbare oplossing. Van Doren MES voorziet haar producerende MKB klanten van highend-oplossingen die normaal gesproken alleen bereikbaar zijn voor multinationals. Deze pragmatische aanpak wordt gewaardeerd door diezelfde multinational die Van Doren MES ook tot haar klanten mag rekenen.

Bekijk vacature

Van Doren MES te Veghel adviseert, ontwikkelt & implementeert MES toepassingen (Manufacturing Execution Systems), waarmee een koppeling wordt gerealiseerd tussen productieomgeving en kantoor.

Bekijk vacature

Voor onze vestiging in Boekel wordt ter uitbreiding van ons team gezocht naar een Senior PLC/SCADA Software Engineer die zijn kennis en ervaring binnen het vakgebied wil benutten. In een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om projecten tot een goed einde te brengen, wordt de mogelijkheid geboden om je verantwoording te nemen voor jouw deel van het werk. Elke dag ben je in contact met gedreven collega's en klanten die vooruit willen. Jij wordt hun sparringpartner en probleem oplosser. Samen krijg je grote dingen voor elkaar en lever je de innovatie en kwaliteit die Van Doren Engineers hun relaties wil bieden.

Bekijk vacature

Voor onze vestigingen wordt ter uitbreiding van ons team gezocht naar een PLC/SCADA Software Engineer die zijn kennis en ervaring binnen het vakgebied wil benutten. In een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om projecten tot een goed einde te brengen, wordt de mogelijkheid geboden om je verantwoording te nemen voor jouw deel van het werk. Elke dag ben je in contact met gedreven collega's en klanten die vooruit willen. Jij wordt hun sparringpartner en probleem oplosser. Samen krijg je grote dingen voor elkaar en lever je de innovatie en kwaliteit die Van Doren Engineers hun relaties wil bieden.

Bekijk vacature

Van Doren Engineers speelt met 6 vestigingen in binnen- en buitenland een belangrijke rol in de continuÔteit van productieprocessen van industriŽle bedrijven en machinebouwers. We zijn een projectgeoriŽnteerde organisatie met een flexibele, proactieve instelling. Een familiebedrijf met alle relevante disciplines in huis op het gebied van elektrotechniek, industriŽle automatisering en productie-ICT.

Bekijk vacature

Als ervaren projectleider IndustriŽle Automatisering heb je de verantwoordelijkheid over een enthousiast projectteam dat zich bezig houdt met besturingssystemen van proces- en productie installaties. Je beheert ťťn of enkele accounts en draagt zorg voor meerdere projecten. Voor binnen en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van technische knelpunten en draag je zorg voor het totale proces, van aanvraag tot aan oplevering en nazorg van de projecten.

Bekijk vacature

Bij Van Doren Engineers werk je als Zelfstandig Monteur Elektrotechniek aan proces- en productie installaties voor onze klanten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor projecten waar je samenwerkt met het projectteam. Je dient zelfstandig te kunnen werken en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Daarbij zijn Wilskracht en Vakmanschap kernwoorden in ons bedrijf.

Bekijk vacature
ďEen familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Beringe, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 F 0492 - 321081 E info@vandoren.nl